מי יחזיק מעמד הכי הרבה זמן על השור הזועם?
הרודיאו – רכיבה תחרותית על שור זועם ומשתולל במטרה להישאר על גבו זמן רב ככל האפשר – היה אחד מענפי הספורט הפופולריים בספרד במאה הקודמת, אבל הוא נחשב לאכזרי ובוטל עם הזמן. למזלנו – הטכנולוגיה אפשרה לנו להמשיך להתנסות ברכיבה על שור זועם ללא התעללות, באמצעות שור שהוא אמנם רובוטי, אבל זועם ומשתולל לא פחות.
הכירו את השור הזועם – מתקן בצורת שור, מוצב על מוט ברזל שנע על ציר קדימה, אחורה ולצדדים, ומסתובב על צירו. לרובוט קיימות רמות עצמה ומהירות שונות והוא יכול להוות מתקן מאתגר ובטוח לילדים בכל הגילאים ואפילו למבוגרים!
כל משתתף עולה בתורו על רובוט השור הזועם, ומוצא במה להיאחז בעזרת ידיו ורגליו. לפני שמפעילים אותו, השור מחכה בסבלנות עד שהילד יושב עליו בבטחה. לאחר מכן, בלחיצת כפתור, המפעיל שלנו מדליק את השור, שמתחיל להסתובב ולהתנדנד קדימה ואחורה במהירות ועצמה משתנות במטרה להעיף את רוכבו מעל גבו. המילה "להעיף" נשמעת אולי מסוכנת, אבל זירת השור מוקפת בגומי מתנפח שיספוג גם את הנפילות הקשות ביותר, והמפעיל שלנו נמצא שם כדי לוודא שהמשחק המהנה יהיה גם בטוח.
בעוד הדוכנים האחרים שלנו הם דוכנים רבי משתתפים בהם חברים יכולים לשחק יחד, השור הזועם מיועד למשתמש אחד בכל פעם, כששאר החברים צופים בו, מעודדים ומריעים. באופן טבעי נוצרת אווירה תחרותית, אבל בניגוד לענפי ספורט אחרים בהם הילדים החזקים ביותר מגיעים להישגים הגבוהים ביותר – בזירה של השור הזועם הכל יכול לקרות: ילד חזק וספורטאי מצטיין עלול ליפול מהשור בתוך שנייה וחצי בעוד ילד קטן ורזה יכול להחזיק לאורך זמן. השור הזועם לא בוחן את הכוח של הרוכבים עליו, אלא את כושר ההתמדה והנחישות שלהם ואת היכולת שלהם להתמודד עם הפתעות. באופן הזה, השור הזועם מספק לילדים שאינם מצטיינים בפן הפיזי הזדמנות להראות את הכוח שלהם מבלי להתאמץ מעבר ליכולותיהם.
ברחבי העולם כבר שנים נחשב השור הזועם לספורט לכל דבר ועניין, שיא גינס ברכיבה על שור זועם ממונע עומד כיום על שתי דקות וחמש שניות. האם השיא הזה יישבר במסיבה שלכם?